:: Αρχική σελίδα :: Επικοινωνία :: Υποστήριξη :: 
Χρήστης: 
 Κωδικός: 

Στατιστικά σε λίγα λεπτά

Οι υπηρεσίες της WebStats.gr δεν απαιτούν καμία προσθήκη νέου εξοπλισμού από μέρους σας και καμία εγκατάσταση λογισμικού. Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες της WebStats.gr πρέπει απλώς να προσθέσετε ένα μικρό έτοιμο κομμάτι γραμμών HTML σε κάθε σελίδα που θέλετε να παρακολουθείτε.

Η εφαρμογή εκτελείται σε διακομιστές της Webstats.gr - Αναφορές σε πραγματικό χρόνο
Καμία καθυστέρηση στον δικτυακό σας τόπο - Δυνατότητα Εξαίρεσης Η/Υ και IPs από τις μετρήσεις

Γενικές Πληροφορίες Επισκεψιμότητας

Γνωρίστε περισσότερα για την επισκεψιμότητα του δικτυακού σας τόπου. Δείτε σε πραγματικό χρόνο ή σε χρονικά διαστήματα της επιλογής σας, τις επισκέψεις, τους μοναδικούς και επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, τις σελιδοπροβολές και το μέσο αριθμό σελιδοπροβολών ανά επίσκεψη:

Ανά Χώρα
Ανά Περιοχή της Ελλάδος
Ανά Ζώνη Ώρας

Δείτε πώς επιλέγουν το χώρο σας οι επισκέπτες σας

Χρησιμοποιήστε τις αναφορές προέλευσης της WebStats.gr για να δείτε πόσοι επισκέπτες έρχονται απ' ευθείας στον δικτυακό σας τόπο, πόσοι μέσω ποιών τρίτων δικτυακών τόπων, και πόσοι μέσω ποιών Μηχανών Αναζήτησης και με βάση ποιές λέξεις κλειδιά σας ανακαλύπτουν:

Ανάλυση Επίσκεψης
Παραπέμπτες
Μηχανές Αναζήτησης
Λέξεις και Φράσεις Αναζήτησης

Κατανοήστε πως αλληλεπιδρούν με τις ιστοσελίδες σας οι επισκέπτες σας. 

Αποφασίστε πώς θα βελτιώσετε τον σχεδιασμό και το περιεχόμενο του δικτυακού σας τόπου κατανοώντας την εμπειρία των επισκεπτών σας. Δείτε τη σειρά με την οποία επισκεύθηκαν τις σελίδες σας, το χρόνο παραμονής τους, τις σελίδες από τις οποίες εγκατέλειψαν τον δικτυακό σας τόπο:

Διάρκεια Επίσκεψης
Σελίδες Εισόδου και Εξόδου
Διαδρομή Πλοήγησης
Δημοφιλέστερες Σελίδες
Σελίδες Αναπήδησης
Βάθος Επίσκεψης

Τεχνικές Πληροφορίες Επισκεπτών

(Eπανα)σχεδιάστε τις ιστοσελίδες σας έτσι ώστε να είναι περισσότερο συμβατές με τις ρυθμίσεις των Η/Υ των επισκεπτών σας. Δείτε το Λειτουργικό Σύστημα, τον φυλλομετρητή, την ανάλυση οθόνης και τις εφαρμογές πολυμέσων που χρησιμοποιούν:

Λειτουργικό Σύστημα Επισκέπτη
Φυλλομετρητής Επισκέπτη
Ανάλυση Οθόνης Επισκέπτη
Υποστηριζόμενα Πολυμέσα


 © Copyright 2004-2005
Προστασία απορρήτου